Als evenementencommissie van Geerdinkhof is het uiteraard ons streven om buurtactiviteiten te organiseren waar zoveel mogelijk mensen uit de Geerdinkhof met plezier aan deelnemen. Het is namelijk bekend dat burencontact de sociale veiligheid en leefbaarheid van een buurt vergroten en dat je in gezamenlijkheid ook meer voor je buurt gedaan kan krijgen (denk aan zaken als energietransitie, groenbeheer, inbraakpreventie, aanspraak maken op buurtbudgetten, etc.).
Middels deze enquête proberen wij na te gaan welke behoeften er in ons wijkje zijn als het om activiteiten ter versterking van de sociale samenhang gaat. Het duurt ongeveer 10 minuten om de 9 vragen in te vullen. Hartelijk dank voor je tijd en we hopen je te zien bij de volgende buurtactiviteit (ieder gezinslid in jouw huishouden mag meedoen aan de enquête)!

Welcome to your Enquête wensen buurtactiviteiten/ evenementen Geerdinkhof

1) Heb je deelgenomen aan de Garagesale op zaterdag 9 juli j.l.?

2) Indien je deelnam aan de garagesale, kun je dan aangeven met welke onderstaande stelling(en) je het eens bent:

4) Ben je bij de aansluitende zomerborrel geweest?

6) Wat vind je van het aantal evenementen en buurtactiviteiten in Geerdinkhof (zoals die nu georganiseerd worden door de Vereniging van huiseigenaren en het Stadsdorp)?

7) Is het wat jou betreft wenselijk om extra activiteiten voor een bepaalde doelgroep te organiseren (denk bijvoorbeeld aan de groeiende groep tieners of gezinnen met jonge kinderen in de buurt)?

8) Zou je zelf een activiteit willen organiseren of een bijdrage willen leveren aan activiteiten die vanuit de evenementencommissie georganiseerd worden? En zo ja in welke vorm?

Sport en spel: Samen voetbal kijken

Sport en spel: Wedstrijd jeu de boules

Sport en spel: Schaak- of damtoernooi

Sport en spel: Voetbaltoernooi

Sport en spel: Bordspelletjesmiddag

Muziek en cultuur: Muziekroute

Muziek en cultuur: Openluchtconcert

Muziek en cultuur: Openluchtbioscoop

Muziek en cultuur: Silent disco

Muziek en cultuur: Kunstlezing

Borrelen / eten / feest: Barbecue met disco na

Borrelen / eten / feest: Culinaire route

Borrelen / eten / feest: Zomer-/oudjaarsborrel

Borrelen / eten / feest: Salsa-avond

Borrelen / eten / feest: Pubquiz met fingerfood