Adverteren in het Infobulletin

Leden van onze vereniging mogen in het Infobulletin gratis adverteren als het gaat om gratis producten en diensten, zoals een hond uitlaten, taallessen, et cetera. Het formaat is dan beperkt ( 1/8 of 1/16 pagina) en de advertentie is niet in kleur.

Voor alle overige advertenties van bewoners, al dan niet als bedrijf geregistreerd, waarin producten en diensten tegen beta­ling worden aangeboden, gelden de onderstaande tarieven.
Voor instellingen en bedrij­ven, verenigingen en stichtingen die buiten Geerdinkhof actief zijn en die aandacht willen vragen voor hun activiteiten gelden eveneens de onderstaande tarieven.

Indien men in elk nummer (er verschijnen vier nummers per jaar) wil adverteren, wordt een gereduceerd tarief gehanteerd.

z/wkleur
1/4 pagina17,5024,-
1/3 pagina22,5030,-
1/2 pagina33,-45,-
1/1 pagina48,-60,-

Neem voor uw advertentie contact op met de redactie

Adverteren in het Ondernemerskatern

Ondernemend Geerdinkhof is een platform voor ondernemers die in Geerdinkhof wonen. Deels werken
ze vanuit huis, deels hebben ze hun kantoor elders. Het idee is om met korte lijnen in de buurt diensten van allerlei aard efficiënt en effectief aan te bieden.

In iedere editie van het Infobulletin wordt een middenkatern opgenomen met advertenties van de bij het platform aangesloten ondernemers. De advertenties zijn z/w maar worden op gekleurd papier afgedrukt.

1/3 kolom
1/2 kolom
2/3 kolom
1/1 kolom

Adverteren op de website

Op de website kan vooralsnog niet geadverteerd worden.